"KADA PRIČAMO O JOKIĆU, GOVORIMO O NAJBOLJEM": Generalni menadžer Denvera ima velike planove za narednu sezonu

Novosti online

08. 06. 2022. u 08:59

KALVIN But se brzo prilagođava svojoj novoj ulozi glavnog donosioca odluka u košarkaškom timu Denvera. U utorak po podne, otprilike dve nedelje otkako je bivši generalni menadžer Tim Koneli otišao u Minesotu, Nagetsi su održali treninge za mlade igrače pre NBA drafta.

КАДА ПРИЧАМО О ЈОКИЋУ, ГОВОРИМО О НАЈБОЉЕМ: Генерални менаџер Денвера има велике планове за наредну сезону

Foto: AP

Kako piše "Denver post", nakon treninga, samo 16 dana pre drafta, But je odgovarao na pitanja novinara po prvi put od kada je preuzeo dužnost šefa košarkaških operacija.


O svojoj novoj ulozi na početku predstavljanja je rekao da je spreman za izazov.

- Uzbuđen sam zbog toga. Pripremao sam se za ovo dugo. Imamo sjajane igače i sjajnog sjajnog trenera. Spreman sam za izazov i za velika očekivanja koja će biti postavljena pred nama - izjavio je But.

Naravno, neizostavno pitanje bilo je kako će njegov dolazak uticati na našeg Nikolu Jokića.

- Kada pričamo o Nikoli, onda govorimo o najboljem igraču NBA lige, nalazi se u najboljim godinama. Želimo to da iskoristimo. Ne osećam nikakav pritisak, uzbuđen sam zbog šanse koju sam dobio i želim da pomognem Jokiću na isti način na koji je on pomogao našoj franšizi - rekao je novi generalni menadžer kluba iz Kolorada.

On je već pričao sa Jokićem i Džamalom Marejom, koji se oporavlja od povrede, o novoj sezoni i potencijalnim pojačanjima.

- Nikola i Džamal su opušteni momci. Bili su iznenađeni kada je Tim otišao, ali su shvatili da je dobio sjajnu priliku i da je morao da je prihvati. Rekao bih da su obojica zadovoljni sa mnom i vizijom koju imam za tim. Potrebni su nam momci koji znaju da igraju i koji su dobri u odbrani. Njih dvojica odlično sarađuju sa takvim igračima. Biće zanimljivo doneti konačnu odluku o pojačanjima i onda videti kako će se stvari razvijati - zaključio je But.


BONUS VIDEO: Fotografija MVP Jokića na Geneks kuli
 

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...