"BIĆE JOŠ TAKVIH IGRAČA, ALI NE I TAKVIH LJUDI": Nikola Jokić se mnogo razlikuje od ostalih NBA zvezda, a novinar je otkrio i zašto

Novosti online

18. 07. 2022. u 15:01

AMERIČKI voditelj "9Njuza" Džejkob Tobi navodi da Denver nagetsi imaju sav talenat u našem košarkašu Nikoli Jokiću, a da sa njim nemaju glavobolje kao drugi NBA timovi sa svojim superzvezdama.

БИЋЕ ЈОШ ТАКВИХ ИГРАЧА, АЛИ НЕ И ТАКВИХ ЉУДИ: Никола Јокић се много разликује од осталих НБА звезда, а новинар је открио и зашто

FOTO: Tanjug/AP

Tobi ističe da ne može da zamisli srpskog centra kako uslovljava klub, kao što to radi Kevin Durent.

- Jokić je odličan, ali on zadaje pedeset posto manje problema čelnicima svog kluba od ostalih zvezda. Pogledajte šta se trenutno dešava u Bruklinu. Durent zahteva trejd i čini se da Netsi imaju problema da nađu tim sa kojim će obaviti razmenu zbog njegovih zahteva. Da li biste u bilo kom trenutku mogli da zamislite da Džoker radi tako nešto? Ja ne mogu - rekao je voditelj.

On je potom dodao da će biti još košarkaša kao što je Jokić, ali pitanje je da li će se ponovo pojaviti takav čovek.

- Nikola je toliko drugačiji od današnjih NBA zvezda. Navijači, prvenstveno oni u Denveru, definitivno moraju da shvate koliko su retki košarkaši kao Jokić. Svakako, neko sa takvim igračkim kvalitetima će se pojaviti opet u nekoj eri, ali način na koji se on ponaša i tretira organizaciju svog kluba je nezapamćen - istakao je američki novinar.

Tobi se potom osvrnuo i na vernost Jokića timu iz Kolorada.

- Dakle, dok se Durent, Kajri Irving i svaka druga NBA zvezda haotično ponašaju kada ne ide kako su zamišljali i žele da napuste ekipu, Džoker je i dalje u Denveru i nastoji da Nagetsima donese prvu NBA titulu - zaključio je Tobi.

BONUS VIDEO: Srbija je ponosna - fotografija MVP Jokića na Geneks kuli

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO PUBLIKU U ŠANGAJU: Evo kakvo moćno značenje ima poruka koju je Novak napisao (FOTO)