NIKOLA JOKIĆ JOŠ JEDNOM ODUŠEVIO SVET: Srbin nestvarnim tripl-dablom srušio Šarlot (VIDEO)

Č. V.

12. 02. 2023. u 07:48

NIKOLA Jokić odigrao još jednu utakmicu u kojoj je oduševio. Srbin je bio najzaslužniji što je Denver pobedio Šarlot sa 105:119 (34:27, 26:30, 23:37, 22:25).

НИКОЛА ЈОКИЋ ЈОШ ЈЕДНОМ ОДУШЕВИО СВЕТ: Србин нестварним трипл-даблом срушио Шарлот (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Nije više nikakva novost kada centar Nagetsa zabeleži tripl-dabl. Ponovo je to uradio i to na nestvaran način. On je ostvario učinak od 30 poena, 16 skokova i 10 asistencija i sve ovo za 34 minuta na parketu, uz šut 11/22 za dva, dok trojke nije šutirao.

Jokić je bez dileme bio najzaslužniji što se tim Majkla Melouna vratio iz minusa od 15 razlike - 29:14, koliko je bilo sredinom prve četvrtine.

Šarlot je bio bolji u prvom kvartalu, ali od finišta drugog perioda Denver je zaigrao dosta bolje i preuzeo je kontrolu utakmice koju nije ispuštao do kraja susreta.

FOTO: Tanjug/AP

Nagetsi su došli do trećeg trijumfa u poslednjih pet mečeva, dok je kriza Hornetsa produžena. Ovo im je bio sedmi vezani poraz.

Pored Jokića kod tima iz Kolorada se istakao Kentavijus Koldvel-Poup sa 15 poena. U redovima Šarlota najbolji je bio Pi Džej Vašington sa 22 poena, dok je Gordon Hejvard postigao 21.

Denver je i dalje lider Zapadne konferencije sa učinkom 39-18, dok su Hornetsi na poslednjem 15. mestu Istoka sa 15-43.

 

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata