REAL SE ŽESTOKO UPLAŠIO PARTIZANA: Ovaj potez Madriđana sve govori

Novosti online

24. 04. 2023. u 13:24

Košarkaši Partizana ovog utorka od 20.45 u Madridu počinju plej-of Seriju protiv Reala, a, imajući u vidu sam kraj sezone i formu tima, očekivanja navijača su velika.

РЕАЛ СЕ ЖЕСТОКО УПЛАШИО ПАРТИЗАНА: Овај потез Мадриђана све говори

FOTO: M. Vukadinović

Madriđani se žestoko plaše srpskog tima, pa su pokušali igrama van terena da steknu malu prednost.

Kako prenosi renomirana "Marka", čelnici Reala su čak pokušali da odlože prvu utakmicu, zakazanu za utorak, 25. april, na njihovom terenu.

Kao razlog su naveli činjenicu da su u nedelju veče igrali protiv Huventuda dok je Partizan svoje gostovanje Budućnosti odradio još u petak.

- Utakmice su jedna za drugom i praktično nema vremena za oporavak. Imamo veoma važne mečeve u kratkom vremenskom razmaku. Zbog toga u svaki od tih duela moramo da ulazimo oprezno, sve ovo je veliki ispit za nas - poručio je trener Reala Hesus Ćus Mateo.

Zato su "Blankosi" pre duela sa Huventudom kontaktirali prvo sa čelnicima španske ACB lige kako bi se taj meč pomerio dan unazad, za subotu.

Razlog je TV prenos. "DAZN", koji radi prenose u Španiji, želi da Real i Barselona igraju svoje utakmice različitim danima, a Katalonci nisu imali nameru da izađu u susret ljutom rivalu i pristanu na zamenu termina.

- Od osam timova koji igraju u četvrtfinalu Real će biti najumorniji od svih - navodi se u tekstu "Marke".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ONI SU OTROVANI: Otac Saleta i Dejana Matića prvi put govorio o tome kako su izgubili vid