"IMAMO VELIKU PRILIKU!" Željko Obradović ima ogromna očekivanja od četvrtog meča ABA finala Zvezda - Partizan

Novosti online

19. 06. 2023. u 21:56

Zvezda i Partizan su se u nedelju sastali u trećem meču finala ABA lige za sezonu 2022/2023, a kako su crveno-beli trijumfovali, serija je produžena pa trener crno-belih Željko Obradović ima šta da zatraži od svojih igrača.

ИМАМО ВЕЛИКУ ПРИЛИКУ! Жељко Обрадовић има огромна очекивања од четвртог меча АБА финала Звезда - Партизан

Photo: ABA League j.t.d. / Emilija Jovanović

Podsetimo, Crvena zvezda je pobedila Partizan i smanjila njegovu prednost na 2:1 u finalu ABA lige, pa će četvrta utakmica biti odigrana u utorak od 19 sati, takođe sa crvneo-belima u ulozi domaćina.

”Nadamo se da ćemo biti spremniji i da ćemo biti hladnokrvniji. Znamo da je ispred nas velika prilika, još jedna utakmica. Moramo igrati dobro konstantno tokom svih 40 minuta", istakao je strateg "crno-belih" za TV Partizan.


Plejmejker Partizana Jam Madar rekao je da njegov tim mora da bude agresivniji.

"Sledi nova utakmica. Pogledali smo video-snimak prethodne. Napravili smo mnogo grešaka u trećem meču, znamo da moramo da ih popravimo i da budemo bolji, pre svega agresivniji. Znamo za šta igramo. Atmosfera u timu je dobra. Bodrimo jedan drugoga. Znamo da smo pravili neke greške. Ali znamo da sve to možemo da ispravimo i da budemo spremni za sledeći meč", dodao je Madar.
 

Bonus video:  Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom