DA LI SU ZVEZDA I PARTIZAN U PROBLEMU? Direktor Evrolige najavio učešće kluba koji niko nije očekivao
Novi izvršni direktor Evrolige Paulijus Motiejunas izjavio je danas da turski Turk Telekom ima šanse da naredne sezone igra u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju, prenosi Basketnjuz.
Motiejunas je bio na današnjoj konferenciji za medije u Kaunasu gde je u Žalgirisu za novog direktora kluba postavljen Paulius Jankunas.
Motiejunas (42) je na mestu izvršnog direktora Evrolige zamenio Maršala Glikmana. Turk Telekom je poražen u finalu Evrokupa od Gran Kanarije (67:71), koja je odustala od takmičenja u Evroligi.
"Razgovaraćemo sa klubovima, svih 18 timova iz prošle sezone možda ostanu i u narednoj. Tu je takođe pitanje Turk Telekoma. Sve bi trebalo da bude jasno 29. juna kada je sastanak deoničara. Turk Telekom je na listi", rekao je Motiejunas.
Najbolji srpski klubovi Crvena zvezda i Partizan će za manje od deset dana saznati hoće li zajedno biti deo evroligaškog društva za narednu sezonu.
Šampion ABA lige siguran je učesnik za evroligašku kampanju 2023/24, a ko će to biti možda ćemo saznati večeras u "Pioniru", a najviše kroz dva dana za kada je zakazana potencijalna majstorica u "Areni".
Poraženi će strepeti iako spekulacije manje-više kazuju da će oba srpska tim gotovo sigurno biti među 18 učesnika elitnog takmičenja.
Preporučujemo
ZASTRAŠUJUĆE! Zagubio je dobitni tiket, a kada je pronašao onog ko ga je "podigao" zapalio mu je kuću (VIDEO)
"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.
28. 12. 2024. u 10:05
ČASTIO SE ZA NOVU GODINU: Granit Džaka došao u Srbiju
Jedan je od najomraženijih fudbalera među Srbima. Ali baš on, Granit Džaka, na teritoriju Srbije je došao.
31. 12. 2024. u 19:42
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (0)