"KAKO ŽIVIŠ, TAKO ĆEŠ I DA UMREŠ": Bivši košarkaš Zvezde otkrio šta mu je rekao Željko Obradović

Novosti online

29. 09. 2023. u 09:26

ŽELjKO Obradović, čovek sa najvećim imenom među evropskim trenerima. Trofeji se obično vezuju za njega, ali i fenomenalan odnos sa igračima tokom zajedničkog rada.

КАКО ЖИВИШ, ТАКО ЋЕШ И ДА УМРЕШ: Бивши кошаркаш Звезде открио шта му је рекао Жељко Обрадовић

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Tako su sadašnji trener Partizana i bivši košarkaš Zvezde Pero Antić zajedno vojevali bitke u Istanbulu i doneli jedinu titulu prvaka Evrope Fenerbahčeu 2017. godine. 

 Dobro se poznaju kako na terenu, tako i van njega. I jedan i drugi vole da se provesele uz muziku, kafanu, piće...

- Volim restorane, kafane, ne volim diskoteke. Volim da sednem sa odabranim društvom, malo pričamo, pevamo, mnogo se smejemo. Imam omiljenu pesmu, Sinan Sakić, 'Da se opet rodim'. Volim i čašu da razbijem. Meraklija - rekao je Antić u intervjuu za magazin "Elevate".

Antić je otkrio i šta mu je ispričao Željko jednom prilikom.

- Ne bih menjao ništa da se opet rodim. Željko Obradović mi je jednom rekao 'Kako živiš, tako ćeš i da umreš'. Uvek se držim onoga, ako ti nešto škodi, odmah menjaj, ako ne, onda radi dva puta više, to je moj moto.

Foto: Printskrin

 

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde proveo je dve sezone i u NBA, igrao je za Atlantu.

- NBA i Evropa, nebo i zemlja. Ovo je Balkan, znate šta sve slušamo sa tribina i kada ide i kada ne ide, ljudi su temperamentni. U NBA je sve opušteno i podređeno igračima, sve je u službi košarkaša, da oni budu zadovoljni. Moja jedina i najveća želja bila je da igram u NBA i to sam i ostvario - zaključio je Antić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk