REAL NASTAVLJA DA SE BRUKA: Prvo skandal sa Partizanom, a sad i ovo (VIDEO)

Novosti online

15. 10. 2023. u 22:11

Košarkaši Reala pobedili su Mursiju 106:92 i tako došli do pete pobede iz isto toliko mečeva u ACB ligi, a susret je obeležio i prljav potez Serhija Ljulja, ponovo.

РЕАЛ НАСТАВЉА ДА СЕ БРУКА: Прво скандал са Партизаном, а сад и ово (ВИДЕО)

Foto: EPA

Videli smo u duelu protiv Partizana u top8 fazi Evrolige da je Real ''prljava'' ekipa, a Serhio Ljulj je tada izazvao potpuni haos i praktično odaljio crno-bele od fajnl-fora koji je tada bio na dohvat ruke.

Ponovo je prekaljeni španski košarkaš bio u centru pažnje. On je posle prvog poluvremena, na putu do svlačionice prošao pored gostujućeg trenera Sita Alonsa i tom prilikom ga je prvo odgurnuo sa leđa, a potom i ''udario'' po glavi, što se nikako nije dopalo startegu Mursije koji je odmah potrčao za njim.

BONUS VIDEO: "TO MI JE NAJVEĆA ŽELjA!" Novak Đoković otvorio dušu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)