PARTIZAN IZGUBIO OD BARSE, A ONDA... Željko Obradović se zahvalio jednom igraču!

Novosti online

17. 10. 2023. u 20:43 >> 21:58

Partizan i Barselona su se sastali u 2. kolu Evrolige, a imajući u vidu konačan rezultat, i ne čudi reakcija trenera crno-belih, Željka Obradović.

ПАРТИЗАН ИЗГУБИО ОД БАРСЕ, А ОНДА... Жељко Обрадовић се захвалио једном играчу!

Photo: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović

Podsetimo, Partizan je, kao i prošle sezone, izgubio od Barselone u Beogradu, posle čega je Obradović za Evroliga TV istakao:

- Najvažnije je bilo 1. poluvreme, u kome se nismo uopšte dodavali kako treba, imali smo samo tri asistencije. U drugom smo bili bolji, ali ne dovoljno. Čestitke Barseloni na zasluženoj pobedi - bilo je sve što je "Žoc" rekao pred odlazak sa terena u svlačionicu.

Dodajući na konferenciji za štampu da su gosti "zahvaljujući ofanzivnim skokovima ponovo došli do pobede" i da su "oni jedan od najboljih timova Evrope, zasigurno", Obradović je potom analizirao drugi deo meča:


"Reakcija je bila u drugom poluvremenu. Ekipa je probala sve da uradi. Ali, bila je situacija kada su imali i drugi i treći ofanzivni skok. U prvom poluvremenu nismo bili strpljivi u napadu. To je uvek poguban način. Barselona je igrala, prenosila brzo loptu, bila u ritmu i to je odlučilo utakmicu", dodao je Obradović.


On je otkrio i zašto na duelu sa Barselonom nije igrao Mateuš Ponitka.


"Ponitka je jutros odradio trening, ali je pred meč prijavio bol u ramenu, nije mogao da igra, pa neće sa nama putovati ni u Atinu na meč protiv Olimpijakosa, sutra će imati snimanje. Juče na treningu se povredio i Alen Smailagić koji je iskrenuo zglob, ali je želeo da pomogne ekipi i hvala mu na tome", dodao je Obradović i na kraju je uputio zahvalnost navijačima, kojih je bilo 19.227.


"Fantastična atmosfera, hvala im na poverenju i podršci", istakao je trener crno-belih.

Njegov kolega, Rodžer Grimau, ovako je prokomentarisao treći trijumf Barselone u novoj sezoni Evroligi:

- Ovo je bio jedini način da dobijete ovde, timskom igrom. Mnogo sam srećan kako smo se dodavali, kako smo se zajednički branili. A u drugom poluvremenu, kada stvari nisu bile loše, ali ne ni dobre, mi smo se u odbrani držali. I, to je bilo ključno - rekao je trener Barse.

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko uživanje košarkaša Srbije i navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)