CRNA NOĆ SRBA: Marjanović i Jović "nisu došli na meč"

Novosti online

19. 10. 2023. u 08:19

Košarkaši Bruklina pobedili su jutros u gostima ekipu Majamija rezultatom 107:104 u predsezonskom meču NBA lige.

ЦРНА НОЋ СРБА: Марјановић и Јовић нису дошли на меч

FOTO: Tanjug/AP

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Loni Voker sa 22 poena, dok je Dejron Šerp dodao 19. Kod domaćih, najbolji su bili Hejvud Hajsmit i Kol Svajder koji su postigli po 15 poena.

Srpski reprezentativac Nikola Jović postigao je devet poena i imao je pet skokova, dve asistencije i jednu blokadu za 24 minuta na terenu. Za ekipu Majamija nisu igrali Džimi Batler, Tajler Hiro i Kevin Lav.

Košarkaši San Antonija pobedili su na svom terenu ekipu Hjustona 117:103. U pobedničkom timu istakao se Devin Vasel sa 25 poena, dok je Viktor Vembanjama dodao 15 uz šest skokova.

U ekipi iz Hjustona najbolji je bio Džabari Smit sa 20 poena, dok je Nejt Vilijams dodao 19.

Srpski košarkaš Boban Marjanović proveo na terenu pet i po minuta, a za to vreme postigao je dva poena i imao dva skoka i po jednu asistenciju i ukradenu loptu.

Košarkaši Golden Stejta pobedili su na svom terenu ekipu Sakramenta 116:115, dok je Vašington u gostima savladao Njujork 131:106.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju