AUTOKOŠ KOJIM JE PARTIZAN IZGUBIO OD MEGE: Momenat koji je sve u hali šokirao u poslednjoj stotinki (VIDEO)

Novosti online

23. 10. 2023. u 22:22

Mega je na neverovatan način pobedila Partizan u 4. kolu ABA lige: vodila je i 20 poena razlike, da bi upornim crno-belima, uz zvuk sirene presudio autokoš koji je postigao Uroš Trifunović.

АУТОКОШ КОЈИМ ЈЕ ПАРТИЗАН ИЗГУБИО ОД МЕГЕ: Моменат који је све у хали шокирао у последњој стотинки (ВИДЕО)

FOTO: Twitter / Mozzartbet

O neverovatnom toku meča Mega - Partizan "Novosti" su vas već podrobno izvestile, a evo i video snimka detalja koji je odlučio pobednika.

Za poslednji napad Mega je imala 18 sekundi. Isprva, Nikola Topić nije uspeo da poentira, a onda je, boreći se za loptu sa Plavšićem, Trifunović slučajno ubacio loptu u sopstveni, odnosno Partizanov koš:

Tako je pao u vodu pokušaj totalnog preokreta crno-belih, koji su nadoknadili "-20" ponajviše zahvaljujući sjajnim partijama Alekse Avramovića (26 poena, četiri skoka, dve asistencije) i Frenka Kaminskog: 24 poena, uz šut za dva 7/8, a za tri 2/2 (i šest skokova).

Trifunović, koji nije dao nijedan koš Megi, dao je jedan svom klubu i tim nehotičnim pogotkom u borbi za loptu presudio kome će pripasti dva boda sa ove utakmice.

(Zvanična ABA statistika na kraju je odlučujući pogodak priznala Plavšiću, ali su video-snimci potvrdili da on nije dotakao loptu, već pomenuti košarkaš Partizana).

BONUS VIDEO: Srbi teško prihvataju da neko nešto bolje radi od njih, zbog ovoga su momci šampioni

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)