EVROLIGA OVO NE PAMTI: Turci usred Minhena skandirali Dušanu Tadiću (VIDEO)

Novosti online

28. 10. 2023. u 14:42

NEVEROVATNE scene viđene su na duelu Fenerbahčea i Bajerna u Evroligi. Slavio je u Minhenu turski klub 76:67, a veliku pažnju privukao je Dušan Tadić, koji nije ni bio u dvorani.

ЕВРОЛИГА ОВО НЕ ПАМТИ: Турци усред Минхена скандирали Душану Тадићу (ВИДЕО)

Alex Nicodim / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Veliki broj turskih navijača popunio je halu u Bavariji, a u jednom trenutku pokazale su gostujuće pristalice koliko im znači dolazak Dušana Tadića.

Navijači turskog tima pevali su kapitenu fudbalske reprezentacije Srbije, iako on nije bio prisutan u dvorani.

Na repertoaru je bila čuvena navijačka pesma "Freed from desire", koju tokom poslednje decenije razne navijačke grupe koriste kako bi isticali pojedince iz svog tima. Pogledajte:

Kapiten Srbije se preselio iz Ajaksa u Fener ovog leta. Brzo je pokupio simpatije navijača. Sa njim na terenu tim deluje nepobedivo - vezali su 18 trijumfa u nizu, postigao je šest pogodaka uz četiri asistencije, a imao je priliku da ponese i kapitensku traku.

Trenutno je Fenerbahče lider svoje grupe u Konferencijskoj ligi sa maksimalnih devet bodova, ali i turskog prvenstva gde su pobedili na svih devet utakmica.

Meč u Minhenu obeležio je i zanimljiv detalj kada se u centru pažnje našao Marko Gudurić. Srpski košarkaš davao je izjavu nakon pobede kada je do njega doleteo balon, a zatim i poruka "Volim te", na šta je adekvatno reagovao!

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)