SLUKAS SE VRAĆA TAMO GDE GA VIŠE NE VOLE: Grčki košarkaš prvi put igra protiv Olimpijakosa u dvorani "Mira i Prijateljstva"

Novosti online

30. 10. 2023. u 15:24

OVOG ponedeljka igra se košarkaški derbi između Partizana i Crvene zvezde, ali na programu je i duel u grčkoj u kojoj igraju Olimpijakos i Panatinaikos. Taj meč će biti pod posebnom pažnjom, a razlog je Kostas Slukas.

СЛУКАС СЕ ВРАЋА ТАМО ГДЕ ГА ВИШЕ НЕ ВОЛЕ: Грчки кошаркаш први пут игра против Олимпијакоса у дворани Мира и Пријатељства

FOTO: Profimedia

Iskusni plejmejker je ovog leta odlučio da uradi nešto čemu se niko nije nadao, crveno-beli dres zamenio je zelenim i izazvao gnev u Pireju.

On se tako vraća u dvoranu "Mira i Prijateljstva", među navijače koji su ga voleli i podržavali celih 10 godina. Sada im je okrenuo leđa i otišao ni manje ni više nego u redove najevećeg rivala.

Slukas je do sada odigrao dve utakmice protiv Olimpijakosa kao igrač atinskog kluba, ali nijedan nije igrao pred protivničkim navijačima. Prvi orkšaj bio je u finalu Superkupa Grčke na Rodosu, a drugi u "OAKA Areni" u Evroligi. U oba ta duela trijumfovao je tim Jorgosa Barcokasa.

Podsetimo, utakmica koja se igra ovog ponedeljka na programu je u 19.15.

BONUS VIDEO: Srbi teško prihvataju da neko nešto bolje radi od njih, zbog ovoga su momci šampioni

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata