OBRT! PARTIZANE, DŽABA SI SE NADAO: Predsednik Venecije kategoričan: Bruno Kaboklo je naš igrač, sve je u rukama advokata

Novosti online

01. 11. 2023. u 09:41

U srpskim medijima dolazak Bruna Kobokla u Partizan se ne dovodi u pitanje. Brazilski centar je navodno potpisao dvogodišnji ugovor sa crno-belima, ali u italijanskim medijima situacija se potpuno drugačije predstavlja.

ОБРТ! ПАРТИЗАНЕ, ЏАБА СИ СЕ НАДАО: Председник Венеције категоричан: Бруно Кабокло је наш играч, све је у рукама адвоката

Foto: EPA-EFE/ADI WEDA

Pošto je objavljeno da će Venecija, sa kojom Brazilac ima ugovor, tražiti obeštećenje između milion i milion i po evra, sada je predsednik kluba Federiko Kasarin objasnio situaciju.

– Situacija je ista kao što je bilo i pre mesec dana kada je sve ovo počelo – Bruno Kaboklo je pod ugovorom sa Venecijom. Sve je u rukama advokata, i svako ko želi da dovede Kabokla neka kontaktira njih. Sada pričamo o Partizanu, sutra možda bude neki drugi klub. Ono što je bitno je da se ništa nije promenilo u statusu igrača i kada bude došlo do promene, obratićemo se javnosti, rekao je predsednik italijanskog kluba.

Kaboklo je posle sezone u Ulmu, potpisao za Veneciju dvogodišnji ugovor po kojem je trebao da zarađuje 800 hiljada evra po sezoni.

U međuvremenu je dobio ponudu iz Evrolige pa je želeo da raskine ugovor i nije se ni pojavio na pripremama. Bio je povezivan sa nekoliko klubova, i sa Crvenom zvezdom i sa Partizanom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk