MORA NA MAGNETNU REZONANCU! Zvezda doživela peh, jedan od najboljih igrača povređen

Novosti online

05. 11. 2023. u 21:30

KOŠARKAŠI Crvene zvezde pobedili su Budućnost sa 95:86 u 6. kolu ABA lige i to je dobra vest za navijače crveno-belih, ali ima i jedna loša.

МОРА НА МАГНЕТНУ РЕЗОНАНЦУ! Звезда доживела пех, један од најбољих играча повређен

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Naime, iskusni bek Adam Hanga obnovio je povredu kolena koju je zadobio u večitom derbiju koji je odigran u Evroligi. On je propustio duel protiv Partizana u regionalnom takmičenju, potom se vratio u tim u duelu sa Bajernom.

Počeo je u prvoj petorci i meč protiv Podgoričana. Na terenu je proveo četiri minuta i 16 sekundi, potom je odšepao do klupe i od tada se više nije vraćao u igru, a razlog je taj što je osetio iritaciju u kolenu.

Ovo je na konferenciji za medije potvrdio trener crveno-belih Janis Sferopulos.

- Znate da je dobio udarac u koleno na utakmici Evrolige, bio je potom van tima, pa se vratio, osetio je određenu iritaciju tokom ovog meča, proverićemo to sa doktorima. Sutra, u ponedeljak, biće urađeno snimanje magnetnom rezonancom i tada ćemo znati šta ga muči. Ja ne znam šta je u pitanju - otkrio je posle utakmice grčki stručnjak.

Ostaje da se vidi koliko će mađarski reprezentativac odsustvovati sa terena i da li će biti spreman za naredni meč Crvene zvezde.

Crveno-beli u petak od 20.30 gostuju Barseloni u 7. kolu Evrolige i nema sumnje da bi bivši igrač Real Madrida mnogo značio Janisu Sferopulosu na tom susretu.

BONUS VIDEO: Srbi teško prihvataju da neko nešto bolje radi od njih, zbog ovoga su momci šampioni

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata