KO BI OVO OČEKIVAO: "Gušter" Srbin nadmudrio "ludog Srbina" (VIDEO)

Tanjug

06. 11. 2023. u 08:44

Košarkaši Toronta pobedili su posle produžetka San Antonio 123:116.

КО БИ ОВО ОЧЕКИВАО: Гуштер Србин надмудрио лудог Србина (ВИДЕО)

Foto: AP

Bio je ovo duel koji je unapred Toronto izgubio ili su se Sparsi prerano radovali, ali na poluvremenu je razlika bila 22 poena u korist San Antonija, a šta se onda desilo, bilo je pravo iznenađenje.

Toronto se probudio i negde krajem trećeg kvartala krenuo da smanjuje razliku, a zatim je duel uveo u produžetak. Tamo je ekipa Darka Rajakovića imala psihološku prednost i bez većih problema iznenadila Grega Popovića.

FOTO: EPA

 

Reptorse je predvodio Skoti Barns sa 30 poena, 11 skokova i šest asistencija, O Dži Anunobi dodao je 24 poena, sedam skokova i četiri asistencije, a Denis Šreder 24 poena i šest asistencija.

U ekipi San Antonija, koja je prekinula niz od dve pobede, najefikasniji su bili Keldon Džonson sa 26 poena, Zek Kolins sa 21 poenom uz 11 skokova i Viktor Vembanjama sa 20 poena.

Košarkaši Memfisa pobedili su Portland sa 112:100 i ostvarili prvu pobedu ove sezone. Dezmond Bejn bio je najefikasniji u pobedničkom timu sa 30 poena uz osam skokova i pet asistencija, a Džeren Džekson dodao je 27 poena i sedam skokova.

Portland je prekinuo niz od dve pobede, a najefikasniji u ekipi bio je Džerami Grant sa 27 poena. Malkolm Brogdon imao je 18 poena, 11 asistencija i sedam skokova, a Šeldon Šarp 18 poena i osam skokova.

Košarkaši Dalasa pobedili su Šarlot sa 124:118. Sedmorica igrača Dalasa postigla su dvocifreni broj poena, a najefikasniji je bio Luka Dončić sa 23 poena, uz 12 skokova i devet asistencija. Kajri Irving postigao je 18 poena i imao je 10 asistencija, Grant Vilijams 18 poena, a Derek Lajvli 15 poena i 14 asistencija.

U ekipi Šarlota Lamelo Bol ostvario je tripl-dabl učinak od 30 poena, 13 asistencija i 10 skokova. Gordon Hejvord i Pi Džej Vašington dodali su po 20 poena, a Mark Vilijams 19 poena i 10 skokova.

Košarkaši Finiksa pobedili su Detroit sa 120:106 i prekinuli niz od tri poraza. Sanse je predvodio Kevin Durent sa 41 poenom, Erik Gordon dodao je 21 poen i osam asistencija, a Grejson Alen 14 poena.

U ekipi zbog povreda nije bilo Devina Bukera i Bredlija Bila.

U ekipi iz Detroita, koja je izgubila četvrtu uzastopnu utakmicu, najefikasniji su bili Kejd Kaningem sa 26 poena i Markus Saser sa 22 poena.

Košarkaši Klivlenda pobedili su noćas Golden Stejt sa 115:104 i prekinuli niz od 16 poraza u međusobnim duelima u NBA ligi. Kavalirse su predvodili Donovan Mičel sa 31 poenom i sedam asistencija i Darijus Garland sa 24 poena i sedam asistencija. Maks Strus dodao je 15 poena, Evan Mobli 13 poena i 16 skokova, a Džeret Alen 12 poena i skokova.

To je prva pobeda Klivlenda protiv Golden Stejta još od 25. decembra 2016. godine, a u međuvremenu ekipa je pretrpela 12 poraza u regularnom delu lige i četiri u plej-ofu.

Golden Stejt je prekinuo niz od pet pobeda, a najefikasniji u toj ekipi bio je Stefen Kari sa 28 poena, od kojih je postigao sedam trojki iz 11 pokušaja. Drejmond Grin dodao je 18 poena i osam asistencija, a Klej Tompson i Džonatan Kaminga po 15 poena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju