''IGRAJU VIŠE KAO EKIPA...'' Nedović pred gostovanje Barseloni

Novosti online

09. 11. 2023. u 16:45

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović izjavio je danas da "crveno-beli" poštuju Barselonu, ali je dodao se igrači šampiona Srbije ne plaše katalonskog kluba.

ИГРАЈУ ВИШЕ КАО ЕКИПА... Недовић пред гостовање Барселони

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće sutra od 20.30 časova ekipi Barselone u sedmom kolu Evrolige.

- Očekuje nas ekipa koja igra sjajno ove sezone. Nemaju izgrađene zvezde, ali su kao ekipa jako moćni i dobro igraju. Idemo da odigramo dobru utakmicu, poštujemo, ali ih se ne plašimo i znamo šta bi nam pobeda tamo značila. Igraju više kao ekipa ove godine. Nisu tu Mirotić i Higins, stigao je novi trener. Deluju složno na terenu, svako zna svoju ulogu i to radi na vrhunski način. Imaju dobre španske igrače koji ulaze sa klupe i osećaju dres na pravi način - rekao je Nedović, preneo je zvanični sajt kluba.

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je danas da će njegov tim učiniti sve da pobedi u Barseloni.

- Igramo protiv jako dobrog protivnika koji do sada u Evroligi ima samo jedan poraz. Znam da imaju dobar tim i dobre rezultate za sada, ali očekujem da ćemo se tamo boriti. Ključ je da kontrolišemo ritam utakmice i da kontrolišemo skok jer na taj način možemo da imamo naš stil igre, a to je veoma dobro - naveo je trener Crvene zvezde, koji u Barseloni neće moći da računa na Branka Lazića, Adama Hangu i Marka Simonovića.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)