EVROPA GLEDA I NE VERUJE: Partizan je uradio nešto što nikad niko nije

Novosti online

10. 11. 2023. u 08:22

Košarkaši Partizana pobedili su sinoć u Beogradu ekipu Fenerbahčea rezultatom 85:84 (23:27, 24:29, 16:13, 22:15) u meču sedmog kola Evrolige.

ЕВРОПА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Партизан је урадио нешто што никад нико није

FOTO: Tanjug

Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Frenk Kaminski koji je postigao 15 poena, dok su Džejms Naneli i Alen Smailagić ubacili po 13. Najbolji u ekipi Fenerbahčea je bio Najdžel Hejs-Dejvis sa 23 poena, dok je Tajler Dorsi dodao 18.

Navijači su bili Partizanov šesti igrač, a Evroliga je objavila da je ovoj utakmici zvanično prisustvovalo 20.058 gledalaca, što je rekord na jednom meču najjačeg košarkaškog takmičenja.

Prethodne dve utakmice su bile protiv Barselone i Crvene zvezde, ali ni na jednoj od tih utakmica nije bilo više gledalaca u odnosu na večerašnji meč.

U porazu od Barselone (83:92), Partizan je imao podršku 18.360 navijača, a u evroligaškoj pobedi nad Crvenom zvezdom (88:86) bila su prisutna 19.984 gledaoca, prema zvaničnim podacima Evrolige.

Partizan i Crvena zvezda su se četiri dana posle evroligaškog, sastali i u derbiju Admiralbet ABA lige, ali je i tada bilo manje gledalaca nego večeras. Tom derbiju je prisustvovalo, zvanično, 20.007 gledalaca.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata