ŽEDNI SRPSKE KRVI! Sraman potez navijača Zadra na utakmici sa Crvenom zvezdom

Novosti online

12. 11. 2023. u 17:35

Nije bilo mira u Zadru ni dan nakon što je su u subotu uveče u dva odvojena incidenta u Zadru bez ikakvog razloga napadnuti član Upravnog odbora KK Crvena zvezda, zajedno sa još jednim prijateljem kluba, kao i dva člana novinarske ekipe koja je sa delegacijom crveno-belih stigla iz Barselone.

ЖЕДНИ СРПСКЕ КРВИ! Сраман потез навијача Задра на утакмици са Црвеном звездом

Foto: ABA liga / KK Zadar / Zvonko Kucelin

Naime, kada je na red došla utakmica, koja je, i pored apela gostiju iz Beograda da se zbog pomenutih incidenata održi bez publike - igrana uz prisustvo gledalaca, desio se novi skandal.

Navijači domaćih, okupljeni u grupu "Tornado Zadar", razvili su transparent na kome je pisalo:

"Naša oluja ne prestaje!"

Bila je to aluzija na zločinačku akciju "oluja" tokom koje je u avgustu 2005. oko 200.000 Srba proterano sa teritorije današnje Hrvatske, a preko 1.100 srpskih civila ubijeno.

Srpske krvi, izgleda, nikad nije dosta onima kojima su bliske ideje tzv. "Nezavisne Države Hrvatske", o čemu svedoči i subotnji napad na goste iz Beograda i nedeljni podsetnik da pomenute težnje - ne prestaju.

Podsetimo, predsednik Zvezde Nebojša Čović otkrio je ranije tokom dana u kakvom su stanju povređeni:

"Novinarima su povrede sanirane šavovima u zadarskoj bolnici, a član Upravnog odbora i njegov prijatelj su snimani, ali nisu im polomljena rebra jer su ih šutirali na zemlji", rekao je on. Kompletnu izjavu Nebojše Čovića, o tome da li će Zvezda igrati ovaj meč i drugim detaljima, možete pogledati kada kliknete ovde.

Inače, što se tiče same utakmice 7. kola ABA lige Zadar - Crvena zvezda, gosti iz Beograda su pobedili posle prilično zanimljivih dešavanja na parketu.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju