SRBIN DELI PACKE: Rajaković čini čuda sa Torontom u NBA

Novosti online

14. 11. 2023. u 08:26

Košarkaši Toronta pobedili su Vašington sa 111:107 i ostvarili petu pobedu u ligi.

СРБИН ДЕЛИ ПАЦКЕ: Рајаковић чини чуда са Торонтом у НБА

Foto: AP

Ekipu srpskog trenera Darka Rajakovića predvodio je Paskal Sjakam sa 39 poena, od kojih je 22 postigao u trećoj četvrtini, a imao je ukupno 11 skokova, sedam asistencija i tri ukradene lopte.

Skoti Barns postigao je 19 poena uz devet skokova, pet ukradenih lopti i četiri asistencije, a Jakob Peltl 13 poena, šest skokova i pet asistencija.

U ekipi iz Vašingtona najefikasniji je bio Kajl Kuzma sa 34 poena, Danijel Gaford dodao je 14 poena i devet skokova, a Džordan Pul 14 poena i šest asistencija.

Reptorsi su tako treći put uzastopno pobedili Vizardse i u Istočnoj konferenciji imaju po pet pobeda i poraza. Vašington ima 2/8.

Košarkaši Milvokija pobedili su Čikago sa 118:109 i prekinuli niz od dva poraza. U pobedničkoj ekipi Janis Adetokumbo postigao je 35 poena i imao je 11 skokova, a Bobi Portis 19 poena i 10 skokova.

Kris Midlton dodao je 13 poena i pretekao je Majkla Reda na petom mestu najboljih strelaca u istoriji Baksa. On sada ima 11.559 poena, a Red 11.554. Ispred njih su Adetokumbo (16.575), Karim Abdul-Džabar (14.211), Glen Robinson (12.010) i Sidni Monkrif (11.594).

Demjan Lilard, koji je propustio prethodne dve utakmice zbog povrede lista, postigao je 12 poena uz pet asistencija. Baksi su izgubili obe utakmice bez Lilarda.

U ekipi Čikaga Nikola Vučević bio je najefikasniji sa 26 poena uz 12 skokova i pet asistencija, Zek Levin imao je 20 poena, osam skokova i pet asistencija, a Kobi Vajt 16 poena.

Košarkaši Bostona pobedili su Njujork sa 114:98 i ostvarili treću uzastopnu pobedu. Seltikse je predvodio Džejson Tejtum sa 35 poena, sedam asistencija i šest skokova, Džejlen Braun postigao je 22 poena uz šest asistencija i pet skokova, a Kristaps Porzingis 21 poen uz šest skokova.

Džru Holidej utakmicu je završio sa 14 poena, a trojkom u trećoj četvrtini premašio je cifru od 15.000 poena u karijeri.

U ekipi Njujorka najefikasniji su bili Džejlen Braun sa 26 poena i Džulijus Rendl sa 25 poena uz devet skokova i pet asistencija.

Košarkaši Sakramenta pobedili su noćas Klivlend sa 132:120 i pomogli svom treneru Majku Braunu da ostvari 400. pobedu u NBA ligi.

Kingse je predvodio De'Aron Foks sa 28 poena i šest asistencija, nakon što se vratio na teren posle dvonedeljne pauze zbog povrede skočnog zgloba. Kigan Marej pobedi je doprineo sa 25 poena i osam skokova, Domantas Sabonis sa 23 poena i 10 skokova, a Kevin Herter sa 20 poena.

Trener Majk Braun sada ima učinak od 400 pobeda i 254 poraza.

U ekipi Klivlenda Donovan Mičel bio je najefikasniji sa 22 poena, uprkos tome što nije postigao poene u prvoj četvrtini. Karis Levert dodao je 21 poen, a Maks Strus 19.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SUSRET ZVEZDA U BERLINU: Ana Ivanović i Rodžer Federer pred egzibicioni turnir (VIDEO)