BOGDAN SIPAO UZALUD! Srbin pogađao iz svih pozicija, ali Atlanta izgubila

Tanjug

16. 11. 2023. u 08:36

Košarkaši Atlante poraženi su noćas na svom parketu od Njujorka sa 114:116, u meču 11. kola američke NBA lige. Najbolji kod Atlante bio je srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović sa 28 poena, tri skoka i tri asistencije za 29 minuta provedenih na terenu.

БОГДАН СИПАО УЗАЛУД! Србин погађао из свих позиција, али Атланта изгубила

Foto: AP

Njujork su do pobede predvodili Džulijus Rendl sa 29, Džejlen Branson sa 24 i Imanuel Kvikli sa 20 poena.

Obe ekipe su zabeležile po šest pobeda i pet poraza.

Pobedu u gostima ostvario je i Milvoki, savladavši ekipu Toronta sa 128:112, koju sa klupe predvodi srpski trener Darko Rajković.

Najbolji kod Milvokija bili su Damijan Lilard sa 37 i Malik Bizli sa 30 poena, dok se kod Toronta izdvojio Skot Barns sa 29 poena.

Minesota je prekinula niz od sedam pobeda pošto je u gostima poražena od Finiksa sa 115:133.

U pobedničkom timu, Kevin Durent i Devon Buker su upisali po 31 poen, dok je najefikasniji kod gostiju bio Karl-Entoni Tauns sa 25 poena.

Dalas je u gostima pobedio Vašington sa 130:117. Do devetog trijumfa u sezoni Dalas su predvodili Tim Hardavej sa 31 poenom i slovenački reprezentativac Luka Dončić sa 26 poena, 10 asistencija i sedam skokova.

Nekadašnji igrač Partizana, a sad bek Dalasa Dante Egzum zabeležio je pet poena, sedam asistencija i tri skoka za 18 minuta na parketu.

U ostalim mečevima, Bostona je pobedio Filadelfiju sa 117:107, Orlando je savladao Čikago sa 96:94, Finiks je bio bolji od Minesote 133:115, dol je Klivlend pobedio Portland sa 109:95.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PROBLEM ZA ZVEZDU: Milojević morao da zameni jednog od ključnih igrača