KAD ĆE ZVEZDA BITI KOMPLETNA? Hanga najveća briga, spremna maska za Nejpira

V. P.

21. 11. 2023. u 12:45

TROJICA igrača sa liste povređenih nisu bila neophodna za utakmicu sa Mornarom, ali biće i te kako potrebna za evroligašku trku sa konkurentima za plasman u plej-of.

КАД ЋЕ ЗВЕЗДА БИТИ КОМПЛЕТНА? Ханга највећа брига, спремна маска за Нејпира

FOTO:KK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos u meču sa Baranima prvi put je na raspolaganju imao centra Marka Simonovića, dok su Šabaz Nejpir i Branko Lazić imali navijačku ulogu. Adam Hanga nije bio prisutan i čini se da je stanje njegovog kolena trenutno najveća briga grčkog stručnjaka.

- Dobio je dozvolu kluba da poseti ličnog doktora, kako bi dobio još jedno mišljenje o stanju kolena. U kontaktu smo, videćemo kakva je situacija i kada bi mogao da se vrati na teren. I dalje oseća bol u kolenu, zajednički ćemo doneti odluku o povratku u ekipu - kaže Sferopulos.

Nejpiru je slomljen nos u duelu sa bekom Fenerbahčea Tajlerom Dorsijem. Spremna je zaštitna maska, ali američki plejmejker još nije spreman da sa njom istrči na teren.

- Napravljena je specijalna maska za Šabaza, koji je počeo sa treninzima bez kontakta, ali i dalje ima otok oko nosa. Čekamo da splasne i tek tada ćemo tačno znati kada može da zaigra.

Ni za kapitena nema precizne vremenske odrednice kada će se završiti oporavak od naprsnuća rebra u meču sa FMP u 4. kolu ABA lige.

- Lazić takođe trenira bez kontakta, ali još ne znamo kada će biti spreman za povratak u tim. Ako sve bude kako treba, uskoro...

ZVEZDA DOBIJA STRUČNI SAVET

NOVITET u organizacionoj strukturi Crvene zvezde je Kolegijum, u čijem sastavu su predsednik kluba Nebojša Čović, predsednik i potpredsednik UO Željko Drčelić i Živorad Vasić, predsednik i dva potpredsednika Skupštine Ljubomir Milić, Zoran Milošević i Dragiša Vučinić.

Na prvoj sednici Kolegijuma, u skladu sa novim statutom, pokrenuta je inicijativa za formiranje Stručnog saveta KK Crvena zvezda.

Simonović je dobio 18 minuta u susretu sa Mornarom kako bi osetio takmičarski puls pred izuzetno bitnu evroligašku utakmicu sa milanskim Armanijem, u petak u "Areni" (20.30).

- Pre svega smo hteli da njega razigramo, jer je dugo odsustvovao. Radimo na tome da igramo sve bolje, posebno u odbrani. U napadu se vidi da imamo talenta, igrači sarađuju, igramo kao tim. Najbitnije je da popravimo odbranu, znam da možemo bolje u svakom segmentu igre - konstatuje Sferopulos.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!