OVO SE ČEKALO OD 1983: Nikola Jokić je uradio nešto što niko nije 40 godina

Novosti online

30. 11. 2023. u 10:16

Košarkaši Denvera pobedili su u sredu uveče na domaćem terenu ekipu Hjustona rezultatom 134:124.

ОВО СЕ ЧЕКАЛО ОД 1983: Никола Јокић је урадио нешто што нико није 40 година

FOTO: Tanjug/AP

U utakmici NBA lige tim iz Kolorada je do pobede vodio srpski košarkaš Nikola Jokić koji je došao do 112. tripl-dabla u karijeri, pošto je postigao 32 poena, uz 10 skokova i 15 asistencija, bez ijedne izgubljene lopte.

Bio je to treći tripl-dabl u Jokićevoj karijeri sa preko 30 postignutih poena, kada protivnici nisu mogli da mu uzmu loptu.

Ono što daje posebnu draž Nikolinoj sjajnoj partiji je podatak da ovako nešto u NBA ligi niko nije uspeo da uradi tokom prethodnih 40 godina.

Samim tim je Jokić po ko zna koji put pokazao umeće i veličinu, dok će u nastavku sezone imati znatno lakši posao, jer se u sastav Nagetsa ponovo vratila i njegova "desna ruka" Džamal Marej. Kanađanin je, podsetimo, dugo odsustvovao zbog povrede.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

TEŠKO JE PRIČATI O RAFI, A NOVAK ĐOKOVIĆ...: Rodžer Federer bez dlake na jeziku o svojim velikim rivalima