RUŽNE SCENE: Jam Madar pogođen u glavu od strane navijača (VIDEO)

Novosti online

02. 12. 2023. u 21:21

RUŽNE scene obeležile su utakmice turske košarkaške lige između Bešiktaša i Fenerbahčea. Navijači crno-beli krenuli su da ubacuju predmete u terena, a jedan od njih je u glavu pogodio Jama Madara.

РУЖНЕ СЦЕНЕ: Јам Мадар погођен у главу од стране навијача (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Twitter/@NeoRock06

Bivši plejmejker Partizana je pogođen iznad obrve, odmah je legao na parket, a u pomoć su pritrčali saigrači. On je zadobio posekotinu, ali na svu sreću vratio se na klupu u drugom poluvremenu.

Sve ovo se dogodilo na manje od tri minuta do kraja poluvremena. Čitavu situaciju pokušao je da smiri trener Bešiktaša Dušan Alimpijević koji je uzeo mikrofon u ruke obrativši se navijačima da prekinu.

Rezultat je bio u drugom planu, ali vredi istaći da je Bešiktaš pobedio sa 68:64. Najefikasniji je bio Derik Nidam sa 15 poena.

Bešiktaš sada ima učinak 7-3, a tim Dimitrisa Itudisa 8-2.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

TEŠKO JE PRIČATI O RAFI, A NOVAK ĐOKOVIĆ...: Rodžer Federer bez dlake na jeziku o svojim velikim rivalima