MORNAR OTPUSTIO BIVŠEG IGRAČA NJUJORKA: Odigrao 17 minuta pa dobio otkaz jer je "nezainteresovan"

Novosti online

15. 12. 2023. u 16:32

EKIPA Mornara iz Bara ima sezonu za zaborav, a nadali su se da će najnovije pojačanje preokrenuti stvari, ipak...

МОРНАР ОТПУСТИО БИВШЕГ ИГРАЧА ЊУЈОРКА: Одиграо 17 минута па добио отказ јер је незаинтересован

FOTO: ABA liga/Mornar Barsko zlato/Media Pro

Feron Hant je stigao u Mornar kao ogromno pojačanje, očekivalo se da donese prevagu, ali, odigrao je tek jednu utakmicu za ekipu iz Bara.

Mornar je posle samo 10 dana u klubu i 17 minuta, odlučio da mu se zahvali.

- Feron Hant više nije igrač KK Mornar Barsko zlato! Nakon samo par minuta provedenih na parketu u meču protiv Cedevita Olimpije bivši košarkaš Njujork Niksa neće nastaviti karijeru u Ponosu Bara. U Hanta je polagana velika nada da će svojim iskustvom, zavidnim fizičkim predispozicijama pomoći Mornaru da opstane u ABA ligi, ali je u praksi bilo potpuno drugačije.

- Podsetimo, Hant je bio čak i u startnoj petorci Mornara za meč protiv Cedevita Olimpije, ali je delovao poprilično nezainteresovano na terenu što svedoči i statistika (šut iz igre 0/5, tri izgubljene lopte za malo manje od 17 minuta na parketu) - stoji u saopštenju kluba iz Bara.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!