PRVAK EVROPE PREJAK ZA CRVENO-BELE: Zvezda izgubila od Real Madrida u Beogradu

Novosti online

19. 12. 2023. u 20:42

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u ''Štark Areni'' od aktuelnog prvaka Evrope Real Madrida (58:72).

ПРВАК ЕВРОПЕ ПРЕЈАК ЗА ЦРВЕНО-БЕЛЕ: Звезда изгубила од Реал Мадрида у Београду

Foto: Tanjug

Crvena zvezda sjajno je otvorila meč u ''Štark Areni'' protiv Reala. Crveno-beli su u prvih pet minuta igre sve pogađali dok gosti nisu mogli da ubace pa prakitčno ništa. U ostatku prve četvrtine Real se stabilizovao, povećao agresivnost u odbrani i uspeo da do kraja prve deonice stigne do egala.

Druga četvrtina totalno pripada madriđanima, Poaire je bio nezaustavljiv za odbranu crveno-belih, kao i veteran Ćaćo Rodrigez koji je uspeo da pogodi nekoliko šuteva izvan linije 6.75. Madriđani su na poluvreme otišli sa dvocifrenom prednošću.

Foto: Tanjug

Tekst potpisa

U nastavku meča viđena je jako neefikasna treća četvrtina, pošto je kombinovano palo samo 26 poena. Za ekipu Real Madrida je jedino bio raspoložen Hezonja koji postiže osam poena u trećoj četvrtini i odvodi ''kraljevski klub'' na još veću razliku, +16.

Poslednja četvrtina je takođe bila izuzetno loša ofanzivno od strane obe ekipe, crveno-beli nikako nisu uspevali da uhvate ritam i probaju da zaprete rivalu, dok su madriđani iskusno čuvali dvocifrenu prednost.

Foto: Tanjug

Tekst potpisa

Najbolji u ekipi Zvezde bili su Miloš Teodosić i Luka Mitrović sa po 14 poena, dok su kod Reala najbolju partiju pružili Mario Hezonja sa 17 i Poarie sa 14 poena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)