BIVŠI KAPITEN PARTIZANA OBRADOVAO "DELIJE": Evo šta je poručio o najnovijem pojačanju KK Crvena zvezda

Filip Milošević

25. 12. 2023. u 20:26

Kapiten Bajerna i bivši košarkaš Partizana Vladimir Lučić, prokomentarisao je igre kao i prelazak Fredija Gilespija u Crvenu zvezdu.

БИВШИ КАПИТЕН ПАРТИЗАНА ОБРАДОВАО ДЕЛИЈЕ: Ево шта је поручио о најновијем појачању КК Црвена звезда

EuroleagueTV

– Fredi je veliki radnik, sto posto posvećen na svakom treningu i na svakoj utakmici. Uvek je tu da odradi prljav posao za ekipu. Mislim da mu tim Zvezde po karakteristikama mnogo više odgovara nego Bajern – tu je okružen jednim od najboljih dodavača u istoriji Evrolige Milošem Teodosićem, ali i sa dosta drugih talentovanih igrača na pozicijama od dva do četiri, igrača koji mogu da ga učine boljim, kazao je Lučić i dodao:

– Gilespi je igrač koji dosta zavisi od sistema i od ekipe kojom je okružen, drugi treba da iskreiraju koš za njega. Radi dosta korisnog što se ne vidi uvek u statistici, a tu su i skokovi, blokade, čvrstina. Ukoliko se uklopi kako treba, može da bude pojačanje za Zvezdu.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)