"OVO SI ZABORAVIO!" Kad Miloš Teodosić predstavi novo pojačanje KK Crvena zvezda - onda je to posebna priča (VIDEO)

Novosti online

26. 12. 2023. u 20:07

CRVENA zvezda je u utorak obradovala "delije", koje su rubriku "košarkaški transferi" često gledali ne bi li videli da li je među najnovije vesti došla i ona o novom plejmejkeru, nakon što je klub napustio Šabaz Nejpir. Zamena je stigla, i predstavljena je na originalan način.

ОВО СИ ЗАБОРАВИО! Кад Милош Теодосић представи ново појачање КК Црвена звезда - онда је то посебна прича (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Instagram/@kkcrvenazvezda

Nikola Topić, najbolji igrač ovogodišnjeg Evropskog prvenstva za juniore, a jedan od najtalentovanijih na svetu u svojoj generaciji, vratio se u Zvezdu iz Mege.

Predstavio ga je, na Instagram nalogu crveno-belih, Miloš Teodosić, i to pomažući mu da se spakuje u Zvezdinoj radnji. Sve je "Teo" začinio komentarima "Top!", kad se njegov košarkaški naslednik pakovao, ali i rečima "Ovo si zaboravio" - kada je na red došao dres.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Podsetimo, Nikola Topić je igrao fantastično u Megi: statistika kaže da su mu proseci u ABA ligi bili 18,6 poena, 6,9 asistencija i 3,7 skoka po utakmici. Zato i ne čudi što dolazak momka rođenog 2005. godine raduje "delije", ali i što mu se već sada predviđa izuzetno visoka pozicija na predstojećem, NBA draftu 2024.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)