SRAMAN POTEZ LESORA! Žestoko uvredio Zvezdu, pa se pravdao pesmicom sa Martinika (FOTO)

Novosti online

29. 12. 2023. u 10:26

KOŠARKAŠI Crvene zvezde poraženi su od Panatinaikosa rezultatom 82:65 u meču 17. kola Evrolige.

СРАМАН ПОТЕЗ ЛЕСОРА! Жестоко увредио Звезду, па се правдао песмицом са Мартиника (ФОТО)

Foto: Evroliga

Matijas Lesor je pružio odličnu partiju protiv crveno-belih i sa 13 poena i četiri skoka značajno doprineo trijumfu protiv tima u kom je i sam nastupao.

Ipak, daleko važniji tim za samog Francuza je drugi srpski klub čije je boje takođe branio, a to je Partizan i često je umeo da naročito burno proslavi pobede crno-belih baš protiv Zvezde.

Iz tog razloga su svi odmah prepoznali šta znače četiri slova koja je Lesor ostavio na svom Instagram storiju posle duela sa crveno-belima. 

Napisao je "ZDMP" i stavio nekoliko nota, što sugeriše da se radi o pesmi, a nije bilo teško pretpostaviti da je u pitanju numera "Zvezdu da mi ponude..." koju navijači Partizana pevaju kada im je namera da vređaju večitog rivala.

Foto: Printskrin

 

U samoj pesmi se govori o nevoljnosti izvođača da ima telesne odnose sa Zvezdom, čak i besplatne, pošto se kako se navodi u stihovima inače plaća za njih i usput se ističe manjinska etnička pripadnost objekta. Jasno, u pitanju je navijačka pesmica u kojoj se ne govori pozitivno o Crvenoj zvezdi, naprotiv, tako da nije previše ni iznenadio pratioce Lesor ovim potezom budući da je slične stihove umeo da izvodi i prošle sezone igrajući za crno-bele.

I dok su svi već bili gotovo ubeđeni da su shvatili značenje skraćenice "ZDMP", centar Panatinaikosa je izbacio novi stori i tu "obrazložio" šta je mislio.

- Zebra, delfin, majmun, poni. To je pesmica sa Martinika - napisao je Lesor.

Foto: Printskrin

 

On, naravno, potiče sa pomenutog francuskog ostrva, ali teško da mu je neko poverovao da se stvarno setio tih dečjih stihova posle trijumfa nad Crvenom zvezdom u Evroligi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S