''ZNAM DA JE OVO PROCES UČENJA, ŽELIM DA IGRAM'' Jović nakon pobede Majamija nad Golden Stejtom

Filip Milošević

29. 12. 2023. u 17:10

Srpski košarkaš i igrač Majamija Nikola Jović izjavio je nakon utakmice sa Golden Stejtom, da želi da igra i da zna da je trenutno u procesu učenja.

ЗНАМ ДА ЈЕ ОВО ПРОЦЕС УЧЕЊА, ЖЕЛИМ ДА ИГРАМ Јовић након победе Мајамија над Голден Стејтом

FOTO: Tanjug/AP

Košarkaši Majamija slavili su na gostovanju u San Francisku protiv ekipe Golden Stejta rezultatom 114:102 u noćašnjoj utakmici NBA lige.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Tajler Hirou sa 26 poena i sedam skokova, dok je srpski košarkaš Nikola Jović posle duže pauze dobio šansu i ubacio 11 poena, uz po tri skoka i tri asistencije, za 20 minuta.

- Nedostajalo nam je nekoliko važnih igrača i mi mlađi smo morali da se istaknemo. Prilika se ukazala, osetio sam da trener veruje u mene, kao i saigrači. I to je to. Najvažnije je da smo pobedili, onda i ja osećam da sam obavio posao. Želim da igram, znam da je ovo proces učenja, moram da verujem tom putu, trenerima i svima u organizaciji -  izjavio je Jović za NBA TV.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)