JOKIĆU SE NIJE RADILO: Somborac polagano kročio u Novu godinu, Joviću samo tri minuta

V. P.

02. 01. 2024. u 14:04

KROČIO je Nikola Jokić u novu godinu shodno svom bačkom mentalitetu. Polagano, bez žurbe da impresionira statistikom kad za to nije bilo potrebe u rutinskoj pobedi Denvera protiv nejakog Šarlota (111:93), kojem je ovo 11. poraz u nizu.

ЈОКИЋУ СЕ НИЈЕ РАДИЛО: Сомборац полагано крочио у Нову годину, Јовићу само три минута

FOTO: Tanjug/AP

U prvom poluvremenu postigao je tek dva poena, u drugom malo zagrejao mišiće i meč završio sa 13 (šut 6/7), uz 11 skokova i šest asistencija, od kojih su neke imale njegov trejdmark. Nagetsima je bio dovoljan pogon na dva točka, Džamal Marej je ubacio 25 poena, Majkl Porter 22, dok se u sastav već vratio Eron Gordon, koga je na Božić izujedao njegov rotvajler tokom, kako je rekao, jedne pregrube igre.

U centru pažnje bio je član šampionske ekipe Nagetsa iz prethodne sezone Iš Smit, sada igrač Šarlota, kome su njegovi doskorašnji saigrači uručili prsten. Gledaoce u "Bol areni" zabavila je i anketa među domaćim igračima, koji su odgovarali na pitanje kako bi iskoristili vremeplov.

- Vratio bih se u dane bez video-snimaka i telefona, samo da vidim kako su ljudi ranije živeli kada nisi mogao nikog da nazoveš - glasio je Jokićev odgovor.

Tek što ga je konkretnije uključio u igru, trener Majamija Erik Spolstra spustio je Nikolu Jovića na samo tri minuta u porazu od Klipersa (104:121). Pogodio je trojku iz dva pokušaja i podelio jednu asistenciju. Trener Hjustona Ime Udoka iskoristio je susret sa Detroitom da obraduje domaću publiku uvođenjem Bobana Marjanovića, koji je za šest minuta promašio sva tri šuta.

REZULTATI: Njujork - Minesota 112:106 (Rendl 39 - Edvards 35), Toronto - Klivlend 124:121 (Sijakam 36 - Levert 31), Milvoki - Indijana 113:122 (Adetokumbo 30 - Halibarton 26), Hjuston - Detroit 136:113 (Šengun 26 - Burks 21), Denver - Šarlot 111:93 (Marej 25 - Bridžis 26), Finiks - Portland 109:88 (Bil 21 - Henderson 17), Juta - Dalas 127:90 (Fontekio 24 - Dončić 19), L. A. Klipers - Majami 121:104 (Lenard 24 - Adebajo 21).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!