GOTOVO JE: Zvezdino NBA pojačanje zvanično u Bešiktašu na pozajmici

Filip Milošević

03. 01. 2024. u 12:38

KOŠARKAŠ Crvene zvezde Marko Simonović igraće do kraja sezone na pozajmici u ekipi Bešiktaša, saopštio je danas beogradski klub.

ГОТОВО ЈЕ: Звездино НБА појачање званично у Бешикташу на позајмици

Foto: Aba liga

Poznati košarkaški sajt "Jurohups", kao i menadžer crnogorskog košarkaša Miško Ražnatović su juče objavili da će Simonović biti pozajmljen turskom klubu.

- Marko je tokom prošlog leta potpisao ugovor sa 'crveno-belima', a stigao je u Beograd iz Čikago bulsa. Klub želi Marku puno uspeha, pobeda i zdravlja u novom klubu u kome će provesti ostatak sezone - saopštila je Crvena zvezda.

Simonović (24) je ove sezone u regionalnoj ABA ligi odigrao 11 utakmica za šampiona Srbije, a imao je prosek od 6,3 poena i 3,6 skokova po meču. On je u Evroligi za "crveno-bele" takođe odigrao 11 mečeva, a prosečno je postizao 2,8 poena i imao 1,5 uhvaćenih lopti po utakmici.

Bešiktaš ove sezone igra u Evrokupu, a trenutno se nalazi na petom mestu na tabeli grupe A sa osam pobeda i pet poraza. Turski klub trenira srpski stručnjak Dušan Alimpijević.

BONUS VIDEO: Delije pozvale sve navijače - obuci crveno i belo za evroligaški derbi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

APEL DELIJAMA: Crvena zvezda objavila važno saopštenje pred meč sa Benfikom