DA LI JE ZVEZDA U PROBLEMU? Topić i Bolomboj pokvarili savršenu crveno-belu sedmicu

Novosti online

05. 01. 2024. u 10:50

KOŠARKAŠI Crvene zvezde su ove sedmice imali fantastično duplo kolo Evrolige. U utorak su u Istanbulu pobedili Fenerbahče sa 85:76, a sinoć su pred svojom publikom savladali "večitog" rivala Partizan rezultatom 88:72. Došli su do skora 8-11 i vratili su se u borbu za plasman u plej-of ili plej-in.

ДА ЛИ ЈЕ ЗВЕЗДА У ПРОБЛЕМУ? Топић и Боломбој покварили савршену црвено-белу седмицу

FOTO: M. Vukadinović

Ipak, zadovoljstvo među crveno-belima nije bilo na maksimumu, pošto su se tokom meča sa Partizanom povredili Nikola Topić i Džoel Bolomboj.

Mladi Topić se povredio u trećoj četvrtini, lekarski tim Zvezde je pokušao da ga osposobi da se vrati u igru, međutim, on je ostatak utakmice proveo u svlačionici i na klupi. Po završetku susreta je bilo vidljivo da mladi plejmejker hramlje, a prema informacijama Sport kluba, Topić je zarotirao koleno i trenutno se čini da povreda nije ozbiljnije prirode.

Nešto konkretnije informacije o njegovoj povredi i eventualnoj pauzi trebalo bi da se pojave kasnije u toku dana, ali provejava optimizam da će on biti spreman za predstojeće izazove.

Džoel Bolomboj je možda slomio prst, ali će se i za njega kasnije danas znati da li će odsustvovati sa terena ili neće.

Zvezda već sutra gostuje Cedeviti Olimpiji u Ljubljani, u derbiju 15. kola Admiralbet ABA lige, a onda je čeka novo duplo kolo Evrolige i gostujuće utakmice protiv Asvela i Armanija, u utorak i četvrtak.

Ekipa Janisa Sferopulosa će svakako u prestonici Slovenije biti bez Luke Mitrovića, koji bi mogao da se vrati na teren protiv Asvela, a svi verujemo da će grčki stručnjak moći da računa i na Topića i Bolomboja u sledećim duelima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)