NIJE DOBRO: Željko Obradović se zahvalio "grobarima" i saopštio lošu vest

Novosti online

06. 01. 2024. u 21:29

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle pobede nad Krkom da je zahvalan navijačima na podršci na prazničan dan, a potom je i saopštio vest koja nije baš bila priželjkivana od strane navijača crno-belih pred važne mečeve u Evroligi.

НИЈЕ ДОБРО: Жељко Обрадовић се захвалио гробарима и саопштио лошу вест

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Podsetimo, Partizan je deklasirao Krku u 15. kolu ABA lige, a na utakmici je bilo 7.337 navijača, što je ogroman broj iako je ulaz bio besplatan, jer je meč odigran na Badnje veče.

Upravo ta poseta je oduševila Obradovića:

"Hvala svim ljudima koji su došli da nas podrže za Badnje veče. Želeo bih da iskoristim priliku da svima čestitam Badnje veče i Božić. Što se tiče utakmice najvažnije je da smo odigrali na visokom nivou, iskoristili sve raspoložive igrače i rasporedili minutažu pred teške izazove koji nas očekuju", rekao je Obradović na konferenciji za medije posle utakmice.

Povređeni Zek Ledej i Alen Smailagić nisu bili večeras u protokolu, a trofejni strateg nije imao idealne vesti za "grobare":

"Smailagić će teško biti spreman za Fenerbahče, a što se tiče Ledeja videćemo sutra i prekosutra kakva je situacija", dodao je Obradović i istakao da je zadovoljan povratkom Uroša Trifunovića u tim posle oporavka od povrede.

Partizan sad ima učinak 11-4, koliko i Cedevita Olimpija posle današnje pobede nad Crvenom zvezdom (koja ima 13-2 i drži prvo mesto). Krka je na učinku 3-12.

Obradovićeva ekipa u narednom kolu, 15. januara, gostuje Ciboni, pre toga ga očekuje duplo kolo Evrolige i dueli protiv Fenerbahčea i Makabija.

Bonus video:  Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju