VUČIĆ OBRADOVAO I ''GROBARE'' I ''DELIJE'': Fajnl-for u košarci ponovo u Beogradu?

Novosti online

07. 01. 2024. u 12:14

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je tokom gostovanja u "Novom vikend jutru" na televiziji Pink otkrio da Srbija ponovo želi da organizuje fajnl-for u košarci u Beogradu.

ВУЧИЋ ОБРАДОВАО И ГРОБАРЕ И ДЕЛИЈЕ: Фајнл-фор у кошарци поново у Београду?

FOTO: L. Ristić

- Beograd se kandidovao za organizaciju fajnal-fora 2026. Taman da tada imamo dva predstavnika na završnom turniru, najmanje jednog. Samo postavljamo visoke ciljeve i moramo da se borimo na svakom mestu. Da ne pričam o izgradnji kompletne sportske infrastrukture - rekao je Vučić.

Predsednik je potom otkrio i da će imati posebnu sednicu gde će se baviti Olimpijskim igrama u Parizu ove godine i Los Anđelesu 2028.

- Daćemo dodatni novac, dodatni posticaj. Zlatna medalja će vredeti 200.000 evra i ući ćemo u prvoh 15 zemalja u svetu po nagradama koje dajemo. Da omogućimo našim sportistima dodatne pare za pripreme. Sve šta može da se učini da osvojimo što više medalja - zaključio je Vučić.

Podsetimo, Beograd je fajnal-for organizovao u dva navrata - 2018. i 2022. Ove godine biće održan u Berlinu, a 2025.u Barseloni.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (23)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)