BOLNICA NA KALIŠU: Zvezda bez četvorice dočekuje Borac u "Areni"

V. P.

13. 01. 2024. u 16:42

STACIONAR sa grbom Crvene zvezde na vratima napunio se do te mere da lider ABA lige sa zebnjom dočekuje čačanski Borac u meču 16. kola u "Areni" (nedelja, 19.30).

БОЛНИЦА НА КАЛИШУ: Звезда без четворице дочекује Борац у Арени

Foto: ABA liga

Trener Janis Sferopulos ne može da računa na Nikolu Topića, Nemanju Nedovića, skoro izvesno ni na Miloša Teodosića i Majka Tobija.

- Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja igra izuzetno brzo, sa dobrom hemijom - kaže Sferopulos. - Zato na prvom mestu moramo da budemo fokusirani i koncentrisani da igramo dobru odbranu kako bismo zaustavili njihovu igru. Napadački ćemo morati da čitamo njihovu odbranu i da ih napadamo na pravi način.

Čačani su u kategoriji prijatnih iznenađenja, imaju skor 7-8 i aktivno su u borbi za plasman u plej-of. U poslednjih pet utakmica ostvarili su tri pobede, u gostima protiv Zadra i Cibone, kod kuće nad Mornarom.

- Igraćemo protiv velikog protivnika, trenutnog lidera na tabeli - kaže trener Borca Dejan Mijatović. - Svima je jasno da nam neće biti lako. Vredno smo trenirali ove sedmice, a sve u nameri da odigramo što ravnopravnije protiv ekipe koja se takmiči u Evroligi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SUSRET ZVEZDA U BERLINU: Ana Ivanović i Rodžer Federer pred egzibicioni turnir (VIDEO)