"JEDAN SAN NIJE OSTVARIO" Trener Toronta otkrio šta je bila velika želja Dejana Milojevića

Novosti online

18. 01. 2024. u 08:51

PRERANI odlazak Dejana Milojevića šokirao je sportsku javnost. Srčani udar bio je koban za mladog srpskog trenera, a od nekadašnjeg košarkaša sa suzama u očima opraštaju se njegovi saigrači, igrači, prijatelji.

ЈЕДАН САН НИЈЕ ОСТВАРИО Тренер Торонта открио шта је била велика жеља Дејана Милојевића

FOTO: Tanjug/AP

NBA liga mu je takođe odala poštovanje, svaki meč krenuo je minutom ćutanja, a uoči meča Toronta i Majamija, na konferenciji za medije govorio je i srpski trener Darko Rajaković, koji je najpre izrazio saučešće porodici i prijateljima.

Rajaković je bio prilično emotivan i iskren, ali i otvoren pred novinarima, pa je govorio i o tome kakav je Milojević bio kao igrač i trener.

- Iako je bio tek nešto viši od dva metra, bio je najbolji skakač i dabl-dabl mašina u Evroligi. Igrao je za reprezentaciju i uspeo je da osvoji evropsko zlato, kao i za Partizan gde je bio izuzetno uticajan košarkaš - rekao je Rajaković novinarima u Torontu.

Milojević je dugo radio u Megi, gde je imao priliku da sarađuje sa mladim igračima, pa je zaslužan za karijere mnogih od njih.

FOTO: Tanjug/Zoran Žestić

 

- Jako je uticao na mlade ljude. Kada je postao trener, imao je veliku sreću da je mogao da trenira tim kao što je Mega u Beogradu. Trenirao je igrače poput Nikole Jokića i mnogi NBA igrači prošli su kroz njegove ruke. Mnogima je pomogao da naprave sledeći korak u karijeri.

Otkrio je Rajaković i detalje poslednjeg razgovora.

- Poslednji put kada smo pričali, govorio je o reprezentaciji Srbije i svom snu da jednog dana postane selektor Srbije. Pričali smo o planovima i trenerskim snovima. Imali smo priliku da jedan drugom podelimo svoje snove kao treneri.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju