HITNO SE OGLASILI IZ PARTIZANA: Evo šta kažu o dolasku DŽanana Muse u Beograd

Novosti online

02. 02. 2024. u 13:49

PARTIZAN je izdao saopštenje zbog natpisa španskih medija da je klub kontaktirao sa Džananom Musom:

ХИТНО СЕ ОГЛАСИЛИ ИЗ ПАРТИЗАНА: Ево шта кажу о доласку Џанана Мусе у Београд

FOTO: AP/Tanjug

- KK Partizan Mozzart Bet kao aktuelni šampion Admiralbet ABA lige i Klub koji i u sezoni 2023/24. dostojno predstavlja srpsku i regionalnu košarku u Evroligi, oglašava se javno ovim saopštenjem za javnost kako bi skrenuo pažnju na određene stvari koje ciljano ili nehotično mogu biti štetne po Klub.

- Svedoci smo da se u jeku prelomnog dela sezone u javnosti pojavljuju vesti o tome da jedan od najboljih igrača Real Madrida, Džanan Musa, ima ponudu KK Partizan Mozzart Bet. Uz ogromno poštovanje za Musu i njegov igrački kvalitet koji je neupitan, ova vest nije tačna jer iz Kluba niko nije kontaktirao ni njega ni njegovog agenta, a kamoli uputio bilo kakvu ponudu.

- Ova vest sama po sebi ne bi zavređivala toliku pažnju da nije u pitanju na desetine puta ponovljeni slučaj u kojem se u javnosti Partizanu prišivaju basnoslovne ponude za određene igrače, uglavnom u toku takmičarske godine. Klub ovim putem izražava sumnju da se te stvari ne dešavaju slučajno i apeluje na medije da ovakve bombastične vesti slobodno provere sa čelnicima crno-belih pre objave.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

IMALA TEMPERATURU ŠEST MESECI: Niko nije znao šta joj je, a onda su joj saopštili strašne vesti