NBA LEGENDA HVALI NIKOLU I PRIZNAJE: Plakao sam zbog Jokića i Denvera (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

03. 02. 2024. u 17:06 >> 17:24

Košarkaši Denvera trijumfovali su protiv Portlanda 120:108. Nikola Jokić imao je još jednu za pamćenje. Učinak Srbina bio je, 27 poena, 22 skoka i 12 asistencija

НБА ЛЕГЕНДА ХВАЛИ НИКОЛУ И ПРИЗНАЈЕ: Плакао сам због Јокића и Денвера (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Nakon meča trener Portlanda, legenda NBA lige, Čonsi Bilaps imao je samo pohvale na račun Srbina.

- Naš cilj je da izađemo i da igramo što jače i da probamo da dobijamo utakmice, kao što smo uradili večeras, dali smo sebi šansu. To je veoma dobar tim i imaju mnogo dobrih šutera. Džoker je imao jednu od onih ‘svojih’ utakmica večeras. Nismo mogli da održimo korak s tim - rekao je Bilaps.

Najefikasniji kod Trejlblejzersa bio je Skut Henderson s 30 poena, dok je jedan manje ubacio Anferni Simons, a  ali je Denver imao čak sedmoricu košarkaša sa po 13 i više poena.

- Teško je pobediti ih kad on igra ovako, jer onda sve u napadu mora da vam ide od ruke. Morate da pogodite mnogo šuteva u noći kad ovako igra umetničku partiju, šut za šutem. Pokušate da ponekad zaustavite, da istrčite i to je najbolje čemu možete da se nadate kad igra ovako - kaže Bilaps.

Na pitanje šta mu je, kao detetu iz Denvera, prolazilo kroz glavu kad su Nagetsi uzeli titulu prošle godine, prvu u svojoj istoriji, proslavljeni as priznaje da je bio ponosan.

- Toliko sam bio srećan i toliko ponosan. Mislim, probao sam ovde da osvojim titulu kao igrač. Najbolji tim je na kraju pobedio, bili su tako povezani međusobno. Jednostavno sam ponosan, čoveče - rekao je Bilaps.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)