POJAČANJE BROJ 15: Zvezda dovodi veterana koji nije bio na terenu od aprila 2023.

V. P.

05. 02. 2024. u 07:00

ZVEZDA je pronašla pojačanje na poziciji krilnog centra, pod uslovom da veteran Evrolige Trej Tompkins prođe lekarske preglede.

ПОЈАЧАЊЕ БРОЈ 15: Звезда доводи ветерана који није био на терену од априла 2023.

FOTO: EPA

Amerikanac koji je poslednji meč odigrao 18. aprila prošle godine kao član ruskog Zenita, trenutno je u Beogradu na testiranjima.

U maju će napuniti 34 godine, pre sezone u Rusiji proveo je čak sedam godina u Real Madridu, sa kojim je osvojio Evroligu 2018. U poslednjoj je odigrao samo 13 mečeva i prosečno postizao 5,7 poena. Nekadašnji 37. pik na NBA draftu sezonu karijere odigrao je kao igrač Nižnjeg Novgoroda 2014/2015, kada je beležio 15,7 poena i 8,1 skok u elitnom takmičenju.

Crveno-beli žele da pojačaju poziciju "četiri", koju trenutno prinudno pokrivaju Dejan Davidovac, Luka Mitrović i Rokas Gedraitis. Rok za registraciju igrača za Evroligu ističe 7. februara. Tompkins bi trebalo da bude čak 15. novi igrač Zvezde u odnosu na sastav iz prošle sezone.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PROBLEM ZA ZVEZDU: Milojević morao da zameni jednog od ključnih igrača