PEHAR ZA PETRUŠEVA: Olimpijakos pobednik Kupa Grčke

Novosti online

18. 02. 2024. u 20:40

Košarakaši Olimpijakosa savladali su ekipu Panatinaikosa u finalu kupa Grče na Kritu rezultatom 69:58

ПЕХАР ЗА ПЕТРУШЕВА: Олимпијакос победник Купа Грчке

FOTO: EPA

Još jedan atinski derbi doneo je ono što i je i karakteristično za ovakve mečeve. Mali broj poena, veliki broj faulova i veliku bitku ljutih rivala. 

Atinski "Crveno-beli" vodili su od samog početka meča, ali u prvom poluvremenu nisu uspevali da steknu ozbiljniju prednost, pa su na odmor posle dvadeset minuta igre otišli sa rezultatom 30:25.

U drugom poluvremenu, nastavili su sa dobrim igrama i velikom agresivnošću i uspeli da održe rezultatsku prednost, da bi u četvrtoj četvrtini ona bila i dvocifrena. Na kraju su izabranici Jorgosa Bracokasa zasluženo slavili i podigli trofej namenjen pobedniku kupa Grčke.

Po 13 poena ubacili su Mustafa Fal i Mozes Rajt. Treba dodati i da je Filip Petrušev bio odličan sa 10 poena. U Panatinaikosu po 16 su dodali Kostas Mitoglu i Matijas Lesor koji je ubacio 12.

BONUS VIDEO: SVI KAO JEDAN: Igrači i navijači Zvezde zajedno proslavili Kup Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)