NOVI PEHAR ZA ŽALGIRIS: Tim Andree Trinkijera dominantno do Kupa

Novosti online

18. 02. 2024. u 21:33

Košrakaši Žalgirisa osvojili su Kup kralja Mindaugasa pošto su savladali ekipu Lijtkabelisa rezultatom 86:70.

НОВИ ПЕХАР ЗА ЖАЛГИРИС: Тим Андрее Тринкијера доминантно до Купа

FOTO: EPA

Ekipa koju sa klupe predvodi Andrea Trinkijeri bez većih problema opravadala je ulogu favorita u ovom meču. Lijtkabelis, koji sa klupe predvodi Nenad Čanak, ni jednog trenutka nije uspeo da ugrozi Žalgiris. U trećem kvartalu prednpost je otišla čak i na 20 poena i bilo je jasno da će se momci iz Kaunasa ponovo okititi titulom.

U pobedničkom sastavu Kinen Evans je zabeležio 16 poena, 3 skoka i 4 asistencije, a Laurinas Birutis 12 poena, 5 skokova i asistenciju. 

Kod poraženih, Deividas Sirvidis je meč završio sa 15 poena, skokom i asistencijom, a Đorđe Gagić sa 11 poena, 3 skoka i asistencijom.

BONUS VIDEO: SVI KAO JEDAN: Igrači i navijači Zvezde zajedno proslavili Kup Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!