HAJDE DA PONOVIMO ONO! Aleksa Avramović ima jednu želju - i za "grobare", i za "delije", i za sve druge koji vole košarku

Novosti online

19. 02. 2024. u 21:12

Košarkaš reprezentacije Srbije Aleksa Avramović rekao je večeras u Beogradu, na početku priprema za utakmice protiv Finske i Gruzije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, da je "uvek je lepo doći u reprezentaciju i okupiti se sa starim drugarima".

ХАЈДЕ ДА ПОНОВИМО ОНО! Алекса Аврамовић има једну жељу - и за гробаре, и за делије, и за све друге који воле кошарку

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

"Uvek je lepo doći u reprezentaciju i okupiti se sa starim drugarima, nismo se videli pet, šest meseci, od Manile. Došli smo sa jasnim ciljem. Imamo mečeve sa Finskom i Gruzijom, znamo koliko će nam, posebno u Gruziji biti teško, imaju dobar i iskusan tim koji godinama igra zajedno, predvođeni Šermadinijem i Šengelijom. Finska je isto dobra ekipa i dugo godina je zajedno. Mi smo se okupili, imamo igrače koji igraju u Evroligi, što nije bilo prethodnih godina, povezaniji smo iz prozora u prozor, i očekujem da budemo dobri", rekao je Avramović novinarima u Hali ''Aleksandar Nikolić'', na okupljanju ekipe pred mečeve protiv Finske i Gruzije.


Plejmejker Partizana je istakao da su se igrači fokusirali trenutno na sebe, a da će o protivniku razmišljati kasnije.


"Kratak je vremenski period, mali broj treninga, veliki broj informacija koje treba pokupiti i za naš sistem i za igru protivnika, pogotovo za tu drugu utakmicu, gde imamo samo jedan trening da se spremimo. U ovom trenutku mi smo u procesu upoznavanja nas i našeg sistema. Nadam se dobroj atmosferi u petak u 'Pioniru', kao kad smo protiv Velike Britanije ovde overili plasman na Svetsko prvenstvo", zaključio je Avramović.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...