POCEKO O ASVELU: Bilo je to važno iskustvo za mene
SELEKTOR italijanske reprezentacije Đanmarko Poceko vratio se u Italiju i komentarisao svoju epizodu u ekipi Asvela.
Poceko se kratko zadržao u francuskoj ekipi, svega nekoliko meseci, ali je istakao da je i taj period bio značajan za njegovu karijeru.
- Iskustvo u Vilerbanu me je mnogo promenilo: još više sam se uverio u nekoliko jasnih ideja koje imam o košarci. Svesniji sam u kom pravcu želim da idem kao trener: za upravljanje timom smatram da je neophodno imati igrače koji imaju određene karakteristike i koji poseduju određenu sportsku etiku - izjavio je Poceko za "Korijere delo sport".
Iako je bilo varnica između njega i članova uprave kluba iz Vilerbana, Poceko nije želeo da se vraća na te teme.
- Rođen sam na košarkaškom terenu sa raznim saigračima, nikada nisam pomislio da krivim nekoga ako situacija nije onakva kakvoj sam se nadao. U svakom slučaju, iskustva, bila pozitivna ili negativna, pomažu vam da rastete - zaključio je italijanski stručnjak.
BONUS VIDEO: SVI KAO JEDAN: Igrači i navijači Zvezde zajedno proslavili Kup Koraća
Preporučujemo
GDE JE NOVAK ĐOKOVIĆ? Dok svi pitaju za Srbina, evo šta on radi (VIDEO)
21. 02. 2024. u 09:15
AMERI ZATEČENI! Nikola Jokić se pojavio gde ga niko nije očekivao (VIDEO)
21. 02. 2024. u 08:53
ZASTRAŠUJUĆE! Zagubio je dobitni tiket, a kada je pronašao onog ko ga je "podigao" zapalio mu je kuću (VIDEO)
"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.
28. 12. 2024. u 10:05
ČASTIO SE ZA NOVU GODINU: Granit Džaka došao u Srbiju
Jedan je od najomraženijih fudbalera među Srbima. Ali baš on, Granit Džaka, na teritoriju Srbije je došao.
31. 12. 2024. u 19:42
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (0)