"ORAO" ODLETEO U NOVI KLUB: Vicešampion sveta igrao za Srbiju protiv Gruzije, pa otišao na novo radno mesto

Novosti online

27. 02. 2024. u 13:43

Gruzija i Srbija su se sastale u meču kvalifikacija za naredno Evropsko prvenstvo u košarci, a nedugo po završetku te utakmice naš reprezentativac je prešao u novi klub.

ОРАО ОДЛЕТЕО У НОВИ КЛУБ: Вицешампион света играо за Србију против Грузије, па отишао на ново радно место

FOTO: FIBA.Basketball

Nakon što je Srbija u gostima savladala Gruziju i napravila korak ka Evrobasketu, Dušan Ristić, koji je u tom trijumfu učestvovao sa četiri poena i skokom za devet minuta na parketu, promenio je sredinu u kojoj igra.

Naime, nakon što je za Tenerife prosečno ostvarivao sedam poena i 3,2 skoka po utakmici, on će sezonu privesti kraju noseći dres KK San Pablo Burgos.

Dušan Ristić - biografija

Ristić, rođen 27. novembra 1995. u Novom Sadu, visok je 213 centimetara i igrao je za Radnički FMP, u dva navrata za Crvenu zvezdu, a bio je član i Fuenlabrade i Galatasaraja. Kao pozajmljeni igrač, sa Astanom je bio prvak Kazahstana, a osvojio je srpsku i ABA titulu 2019, kao i ABA Superkup godinu dana ranije.

U Americi je nastupao za koledž Arizonu, i 2018. bio izabran u drugu idealnu petorku "PAC-12" konferencije. Sa juniorskom reprezentacijom Srbije ima evropsku bronzu, a sa seniorskom je bio vicešampion sveta u Manili 2023. godine.

dušan Ristić na utakmici Gruzija - Srbija u kvalifikacijam za Evropsko prvenstvo / FOTO: FIBA.Basketball

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

U ZATVOR ZBOG PEDOFILIJE: Glumac iz Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad dečakom