PARTIZAN SILAN: "Crno-beli" deklasirali Megu na ANGT turniru Evrolige

Novosti online

01. 03. 2024. u 14:52

Mladi košarakaši Partizana pobedili su ekipu Mege na juniorskom turniru Evrolige u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu rezultatom 91:59

ПАРТИЗАН СИЛАН: Црно-бели декласирали Мегу на АНГТ турниру Евролиге

FOTO: M. Vukadinović

"Crno-beli" su od starta bolje krenuli i već od samog početka meča uspostavili dominaciju i već nakon prvih deset minuta imali devet razlike. Tu prednost su održavali sve do kraja poluvremena koje je završeno rezultatom 43:34.

U trećem kvartalu, izabranici Bojana Simanića su još dodali gas i otišli na dvocifrenu prednost, za koju će se ispostaviti da je nedostižna za ekipu Mege. U poslednjoj deonici, Partizan je rutinski priveo meč kraju i ubedljivo slavio sa 32 poena razlike. 

Povratnik iz Amerike Savo Drezgić je bio nadomak tripl-dabla sa 24 poena 12 skokova i osam asistencija, pratili su ga Aleksandar Goljović sa 15 i Uroš Danilović sa 10 poena. Kod ekipe Mege istakao se Ognjen Srzentić sa 12 poena. 

U narednom kolu mladi košarakaši Partizana sastaće se sa ekipom Barselone u subotu od 11 časova, dok će Mega igrati protiv Hapoela istog dana dva sata ranije.

BONUS VIDEO: ZVEZDA DOČEKALA: Nikola Topić trenira

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Ako ne zaigra na ovim turnirima, uslediće kazna