"NISAM SREĆAN KAKO SMO IGRALI U NAPADU": Sferopulos se oglasio posle utakmice Bajern - Zvezda

Novosti online

01. 03. 2024. u 23:01

TRENER Crvene zvezde Janis Sferopulos izneo je utiske posle poraza crveno-belih u 27. kolu Evrolige od Bajerna u Minhenu (74:66).

НИСАМ СРЕЋАН КАКО СМО ИГРАЛИ У НАПАДУ: Сферопулос се огласио после утакмице Бајерн - Звезда

Foto: EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Grčki stručnjak nije bio zadovoljan igrom svog tima, pre svega u napadu. I ne čudi njegovo takvo raspoloženje s obzirom na to koliki broj poena su postigli njegovi izabranici.

- Mislim da samo danas dobro započeli utakmicu. U napadu smo imali dobar protok lopte. Bili smo vrlo koncentrisani na ono što smo planirali. Ali, Bajern je zategao obranu u poslednjim minutima prve četvrtine. Vratili su se, nismo uspeli to da kontrolišemo. Od tog momenta Bajern je kontrolisao utakmicu, ali smo bili u igri do poslednjeg momenta - rekao je Sferopulos i dodao:

- Važno je da smo se vratili iz -11, do -2. imali smo otvorene šuteve za tri poena, lej-apove, kontranapade. Mislim da je Bajern zaslužio da pobedi, ali smo mi mogli nešto više. Za nas, nisam srećan kako smo igrali u napadu. Naša produkcija nije bila dovoljna večeras imoramo da se popravimo u tom segmentu igre - zakuljčio je 56-godišnjak iz Soluna.

Crvena zvezda je sada daleko od plej-ina, pošto ima učinak 10-17, a desetoplasirana Valensija je na 13-14.

BONUS VIDEO: ZVEZDA DOČEKALA: Nikola Topić trenira

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

U ZATVOR ZBOG PEDOFILIJE: Glumac iz Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad dečakom