FMP OSTVARIO VAŽNU POBEDU U ABA LIGI: Borac bez rešenja za odličnog Kuzmića

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

02. 03. 2024. u 22:06

KOŠARKAŠI FMP-a ostvarili su važnu pobedu u ABA ligi. "Panteri" su u 21. kolu savladali Borac sa 86:72 (26:19, 19:22, 28:18, 13:13).

ФМП ОСТВАРИО ВАЖНУ ПОБЕДУ У АБА ЛИГИ: Борац без решења за одличног Кузмића

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Tim Saše Nikotovića je do trijumfa stigli najviše zahvaljujuči odličnoj igri u prvoj i trećoj četvrtini kada su napravili razliku koju Čačani nisu mogli da stignu.

Iako je gost bio na samo četiri poena minusa - 45:41 posle 20 minuta igre u Železniku, loša igra pre svega u odbrani u trećem kvartalu omogućila je domaćinu da stekne osetniju prednost.

Izabranici Dejana Mijatovića su pokušali da se vrate u četvrtoj četvrtini, ali "panteri" bili bolji protivnik na ovoj utakmici u stigli su do zasluženog trijumfa.

Najefikasniji kod pobednika bio je Ognjen Kuzmić koji je upisao dabl-dabl učinak od 16 poena i 10 skokova. Bivšeg centra Zvezde je pratio Andrija Stepanović sa 14. Kod Čačana najviše su se istakli Ronaldo Segu i Ognjen Čarapić sa po 17.

FMP sada ima učinak 7-14, dok je Borac na 8-13. Tim iz Železnika sada ima tri pobede više od Krke i Mornara i nalazi se u sve boljojoj poziciji kada je u pitanju borba za opstanak na Jadranu.

BONUS VIDEO: CRVENO-BELO SLAVLjE: Ovako su košarkaši Zvezde slavili pobedu nad Partizanom u finalu Kupa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata