BOGDANOVIĆ IZREŠETAO KAVSE: Srbinov najlepši ples za trijumf Atlante (VIDEO)

Novosti online

07. 03. 2024. u 07:43

Košarkaši Atlante pobedili su prošle noći na svom terenu Klivlend sa 112:101 u NBA ligi i tako upisali četvrti trijumf u poslednjih šest utakmica.

БОГДАНОВИЋ ИЗРЕШЕТАО КАВСЕ: Србинов најлепши плес за тријумф Атланте (ВИДЕО)

FOTO: Profimedia

Atlanta je imala prednost od 21 poena u trećoj deonici (73:52), ali je Klivlend do kraja te deonice uspeo da se vrati i povede sa 89:87. Ipak, domaći tim je u poslednjoj četvrtini primio samo 12 poena i na kraju slavio.

Houkse je do pobede vodio srpski košarkaš Bogdan Bogdanović koji je za 34 minuta na parketu zabeležio 23 poena, šest asistencija i dva skoka. Isti broj poena ubacio je i Sadik Bej, dok je Dežonte Mari dodao 18.

Džeret Alen je predvodio Klivlend sa 18 poena i 19 skokova.

Košarkaši Golden Stejta su na svom parketu slavili protiv Milvokija sa 125:90 i tako Baksima naneli prvi poraz od Ol-star pauze.

Voriorsi su na poluvremenu vodili sa 20 poena razlike, Milvoki je potom treću deonicu započeo serijom 19:5, ali je domaći tim odbio taj nalet gostiju.

Stef Kari je predvodio Goleden stejt sa 29 poena, a najbolje ga je pratio Džonatan Kuminga sa 20 poena. U poraženom timu najbolji je bio Janis Adetokumbo sa 23 poena, dok je Demijan Lilard dodao 20.

Vašington je doživeo i 16. poraz u nizu pošto je na svom terenu izgubio od Orlanda sa 119:109. Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Franc Vagner sa 28 i Paolo Bankero sa 25 poena, dok je u timu Vašingtona najbolji bio Džordan Pul sa 26 poena.

Memfis je nadigrao Filadelfiju sa 115:109, uz 30 poena i 11 skokova Džerena Džeksona, Šej Gildžis Aleksander je ubacio 37 poena u pobedi svoje Oklahome protiv Portlanda sa 128:120, dok je Čikago bio bolji od Jute sa 119:117 predvođen Demarom Derozanom koji je ubacio 29 poena.

Košarkaši Sakramenta su pobedili Los Anđeles lejkerse sa 130:120 uz sjajnu partiju Dearona Foksa koji je postigao 44 poena i tako izjednačio svoj rekord karijere, dok su Los Anđeles klipersi slavili protiv Hjustona sa 122:116, uz 28 poena Kavaja Lenarda.

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko  uživanje košarkaša Srbije i navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 14:07

Komentari (0)

GODIŠNJICA SMRTI MARINE TUCAKOVIĆ: Preminula je pre 3 godina i iza sebe ostavila neizbrisiv trag i ogromnu tugu