MADRIĐANI TESNO PROTIV TENERIFA: Kraljevski klub uspeo da zadrži sigurnu poziciju

Novosti online

10. 03. 2024. u 15:19

Košarkaši Tenerifa u završnici ostal su uskraćeni za dva poena protiv ekipe Real Madrida u 24. kolu ACB lige, ali je ipak kraljevski klub na kraju slavio rezultatom 80:78.

МАДРИЂАНИ ТЕСНО ПРОТИВ ТЕНЕРИФА: Краљевски клуб успео да задржи сигурну позицију

Foto: Profimedia

Ni u jednom trenutku košarkaši Real nisu imao kontrolu nad mečom, čak je ekipa Tenerifa na uspl au nekoliko navrata da vodi na gostujućem terenu.

Druga polovina, treće četvrtine bilo je i momenata kada je Real imala prednost, ali se ekipa Tenerifa vratila početkom posleđe deonice. Međutim usledila je nova serija Reala, koja je ponovo poništena samo minut i po pred kraj meč.

Na kraju je Real sa linije penala došao do prednosti, koja im je omogućila pobedu, uprkos dobrom izdanju gostujućeg tima.

Najbolji pojedinac u ekipi domaćina bio je Džanan Musa sa 10 poena, sedam skokova i pet asistencija. Edi Tavares je imao dabl-dabl sa po 10 poena i skokova, a po deset poena imali su još i Fabijen Kozer, Mario Hezonja i Vinsent Poirije.

Nesuđeno Zvezdino pojačanje, igrač koji se toliko dovodio u vezu sa crveno-belima, Kajl Gaj bio je najraspoloženiji u gostujućem timu, pa je postigao 14 poena za 20 minuta. Fran Guera je postigao 10 poena i 12 skokova, a dvocifreni su bili Bruno Fitipaldo i Marselinjo Uertas sa po 12 poena.

Real je trenutno na prvom mestu na tabeli ACB lige sa 21 pobedom i tri poraza, samo pobeda više od Unikahe, dok je Tenerife sedmi sa 14 pobeda i deset poraza.

Bonus video JOŠ JEDNO IZNENAĐENjE: Posle Jaga poklon dobio i Ledej

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)